Σχολικές εκδηλώσεις

Ένας πολυχώρος εκπαίδευσης, άθλησης, ψυχαγωγίαςκαι διασκέδασης για τους μαθητές

Ο ιδανικός χώρος για τη φιλοξενία σχολικών εκδρομών, εκδηλώσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Μόλις 60 χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων, στην περιοχή της Κόνιτσας, η Κόνιτσα Λώτος Φάρμα αποτελεί μια μοναδική πρόταση ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου παιδιών, κάθε ηλικίας. Διαθέτει: επισκέψιμο πάρκο άγριων θηραμάτων, παιδότοπους, γήπεδα για αθλητικές δραστηριότητες, πισίνες, εστιατόριο

Αθλητικές δραστηριότητες

Ως επισκέπτες μπορείτε να αθληθείτε στις αθλητικές εγκαταστάσεις που προσφέρει ο χώρος, όπως γήπεδα 5Χ5, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδο beach volley, γήπεδα τέννις, πισίνες και να απολαύσετε δραστηριότητες σε περιβάλλοντα χώρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς όπως ένας περίπατος στο δάσος.

Βόλτα στο δάσος, Ιππασία

Οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πανέμορφα μονοπάτια του κάμπου της Κόνιτσας, να πεζοπορήσουν στην πανέμορφη ηπειρώτικη φύση, να ιππέυσουν στα καταπράσινα λιβάδια της οδηγούμενοι από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας και με τα άλογα της φάρμας μας.

Πάρκο Άγριων Θηραμάτων

Είναι σχεδιασμένο με ειδικά περιπατητικά μονοπάτια, σε χώρο ασφαλή και πλήρως περιφραγμένο που τα παιδιά έχουν άμεση οπτική επαφή με τα ζώα που φιλοξενούνται όπως Ελάφια, Πλατόνια, Αγριοπρόβατα Μουφλόν, Αγριοκάτσικα, Αγριογούρουνα, Αγριοκούνελα Λίμνου, Άλογα, Στρουθοκάμηλοι, Γαλοπούλες κ.α.