Άθληση και αναψυχή

Ένας πολυχώρος άθλησης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία

Άθληση και αναψυχή

Ένας πολυχώρος άθλησης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία

Στην περιοχή της Κόνιτσας, μόλις 60 χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων, ο πολυχώρος Κόνιτσα Λώτος Φάρμα αποτελεί μια μοναδική πρόταση ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου παιδιών, νέων και επισκεπτών κάθε ηλικίας.

Ως επισκέπτες μπορείτε να αθληθείτε στις εγκαταστάσεις που προσφέρει ο χώρος, όπως γήπεδα 5Χ5, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδο beach volley, γήπεδα τέννις, πισίνες, στίβο ιππασίας, να απολαύσετε δραστηριότητες σε περιβάλλοντα χώρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, όπως η ελεύθερη ιππασία ή απλά ένας περίπατος στο δάσος.

Ως αθλητικό σωματείο μπορείτε να οργανώσετε αθλητικά τουρνουά ποδοσφαίρου, βόλλεϋ, τέννις, kickboxing, και πολλά άλλα. Επίσης μπορείτε να διοργανώσετε τα σχολικά ή και εταιρικά σας πρωταθλήματα.

Για τις οργανωμένες εκδρομές υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα συμμετοχής σε μία ή και περισσότερες δραστηριότητες της Κόνιτσα Λώτος Φάρμα, όπως χορός, aqua aerobics, yoga, pilates, zumba.

Το καλοκαίρι τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στο Lotos Summer Camp, ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα ποιοτικής απασχόλησης με δημιουργικά εργαστήρια και αθλητικές δραστηριότητες για την περίοδο των σχολικών διακοπών. Ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία στους γονείς να απολαύσουν ένα ρόφημα πλάι στην πισίνα ή να γευματίσουν στο εστιατόριο του πολυχώρου.

Όλες οι εγκαταστάσεις της Κόνιτσα Λώτος Φάρμα είναι διαμορφωμένες κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετούν την πρόσβαση των ΑΜΕΑ.

Γήπεδο 5x5

Γήπεδο τέννις

Πισίνα με θέα

Γήπεδο beach volley

Πισίνες

Παιδική πισίνα

Γήπεδο μπάσκετ

Στίβος ιππασίας

Πισίνες